POZOR, WORKSHOP SE PŘESOUVÁ NA NÁHRADNÍ TERMÍN. INFO BRZY.Milovníci kávy, zbystřete! ☕️
Proč je někde káva hořká a jinde kyselá? Jak se káva pěstuje, sbírá, praží a co všechno ovlivňuje její kvalitu? Jaký je rozdíl mezi výběrovou kávou a komoditní (a nejsou to jen prázdný nálepky)?
A jak se k nám to zrno vlastně dostalo a jak moc je káva důležitá ve světě i (POZOR) v milostném životě?
CHCEŠ TO VĚDĚT? DORAŽ NA WORKSHOP!
Dozvíš se jak si vybrat nejen dobrou kávu, ale i dobrou kavárnu. A dobrýho baristu. Nebo baristku. (Ne, to není barman). Těšit se můžeš dále na praktickou ukázku latte artu, který si taky vyzkoušíš.
Počítej s neomezenou konzumací kafíčka, domácího sladkého občerstvení a nealko nápoje♥️
Navíc dostaneš “kapesní tahák” o kávě, společně s malým dárkem.
DŮLEŽITÉ❗️Místa na workshop jsou omezená! Pouze 10.(E-mailem vám přijdou další podrobnostmi k workshopu. Při vstupu stačí nahlásit jméno, které jste uvedli při nákupu.)
Budeme se na tebe těšit!
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení